najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Da Rusija nije podržala Asada, Evropa bi već bila u ratu

Da nije bilo ruske podrške Siriji, zapadna javnost bi se užasavala zverstvima terorista DAEŠ-a u Evropi, i to ne bi bili posebni teroristički napadi već pravi rat, izjavila je zvanična predstavnica Ministarstva inostranih poslova Rusije Marija Zaharova.

„Nemačka federalna vlada govorila je o šokantnim napadima sirijske Vlade na Alep. Čule su se fraze da bez ruske vojne podrške Asadov režim ne bi mogao da vodi rat protiv sopstvenog stanovništva“, rekla je Zaharova.

„Zaista, bez velike podrške Rusije, napredna zapadna javnost, a posebno nemačka, danas bi se tresla od straha i užasavala bi se zverstvima pripadnika DAEŠ-a koji bi zauzeli i Siriju i okolne regione, ali, što je najvažnije — oni bi stigli do Evrope. I to ne bi bili pojedinačni teroristički napadi već pravi rat na teritoriji EU“, dodala je ona.

Predstavnica Ministarstva inostranih poslova Rusije je izjavila da američka administracija i njeni saveznici otvoreno štite paravojne formacije u Siriji, što predstavlja pomoć međunarodnom terorizmu.

(Sputnjik)

2 komentara
  1. istina

    Zato treba pitati Nemačku vladu tačnije gospođu Angela Merkel zasto podrzava Američkog agresora i pitati zašto želi da uništi Hrišćanstvo i Evropu i njegovo Hrišćansko stanovništvo.

  2. goran manic

    Imate li neki Marijin video, ili više fotografija.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike