U trendu

Dečaku nisu dozvolili let zbog alergije

Putnici na jednom niskotarifnom letu u SAD teško su rastužili sedmogodišnjeg saputnika, jer su cinično aplaudirali, kada je sa roditeljima bio prinudjen da napusti avion pre poletanja, jer je dobio napad alergije.

Sedmogodišnji Djovani vraćao se sa roditeljima iz Belingema u blizini granice sa Kanadom kući u Feniks, posle posete rodbini, kada je odmah po ulasku u avion dobio osip po telu.

Kako prenosi Tv-mreža Foks, roditelji su upitali posadu da li u letelici ima životinja, jer je Djovani alergičan na pse, stjuardesa je odgovorila da na svakom letu ima životinja i zatražila da porodica izadje iz aviona.

Pošto je poletanje zakratko odloženo zbog celog slučaja, iz putničke kabine začuo se „sarkastični i bezdušni aplauz“ kada je Djovani zajedno sa roditeljima napuštao avion, uz pomoć stjuardesa, preneo je Foks.

Ispostavilo se da je nesrećnom dečaku prekinuto posebno putovanje, jer njegov otac ima karcinom u poodmakloj fazi i da je putovanje deo porodičnog plana da što više preostalog vremena provedu zajedno.

Kompanija je uputila izvinjenje Djovaniju i njegovim roditeljima i obezbedila im da se vrate kući sledećim letom.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.