najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Desetogodišnjak preti da će ubiti američkog predsednika (Video)

Desetogodišnje dete obučeno u uniformu i u pretećem borbenom stavu, naoružano raketnom granatom zapretilo je da će ubiti američkog predsednika Baraka Obama u najnovijem video spotu koje je objavila Islamska država (IS), preneli danas američki mediji.

“Probudite se iz sna i platite džizdžah (verski porez) u pokoravanju pre nego što mačevi kalifata stignu do vas i odseku vašu poganu glavu”, navelo je desetogodišnje dete obučeno u vojnu uniformu u borbenom stavu, raširenih nogu sa jednim podignutim prstom na desnoj ruci i granatom u drugoj.

Dečak je rekao da je Obama “pas Rima” u smislu sluga Vatikana, osvrnuvši se na američke intervencije u Siriji i Iraku.

“Ukoliko mislite da će vaši vojnici ući u zemlju kalifata i zagaditi je svojim đubretom, onda sanjate”, naveo je jedan od takozvanih “mladunaca kalifata” u spotu koji je na internetu objavio britanski Dejli meil.

Video spot se završava sekvencom u kojoj se vidi motorni čamac koji se kreće preko vode, pa je ostalo nejasno da li je poruka IS da džihadisti prelaze okean, ili mogućnost da se ekstremisti infiltriraju u Evropu, među talasom izbeglica koji beže iz Sirije.

(Tanjug)

https://twitter.com/sakirkhader/status/651879295703470082/video/1

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike