U trendu

Devojčica heroj: Snimila muškarca pre nego što je ubio nju i koleginicu (video)

Liberti Džerman (14) i Abigejl Vilijams (13) su pronađene mrtve u Indiani prošle sedmice. Tela su pronađena u blizini zapuštenog železničkog mosta, prenose mediji u inostranstvu.

Policija je objavila fotografiju osumnjičenog za ubistvo dve devojčice. Fotografiju je snimila jedna od devojčica pre nego je ubijena.

Devojčice su otišle u šetnju jer toga dana nisu imale nastavu. Liberti je snimila fotografije osumnjičenog, ali i kratak video nekoliko trenutaka pre smrti.

– Djevojka je heroj – rekla je policija na konferenciji za novinare u sredu.  Na videu se čuje i glas, najverojatnije osumnjičenog. Policija je medijima dala sve snimke i nadaju se da će im se uskoro javiti neko ko poznaje muškarca.

Policija sumnja na dvostruko ubojstvo. Kažu da su devojčice trebali, nakon šetnje, na određenom mestu dočekati članovi porodice, ali se one tamo nisu pojavile. Prijavili su njihov nestanak i devojčice su pronađene mrtve narednog dana.

Policija nije rekla kako su ubijene i zasad ne nagađaju o motivu. Policija je poručila ubici da će ga pronaći, piše People crime.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar