najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Elton Džon naseo na šalu lažnog Putina

Britanska pop zvezda Elton Džon žrtva je ruskog prevaranta koji se predstavio kao predsednik Vladimir Putin, javio je Frans pres.

Izvesni Vladimir Krasov, poznatiji kao Vovan, izjavio je da je pozvao telefonom slavnog muzičara predstavivši se kao ruski lider nakon što je čuo da Džon želi da se sretne s Putinom da bi razgovarao o pravima homoseksualaca u Rusiji.

“Bio je veoma zadovoljan i rekao da ga je poziv usrećio i da je to bilo pravo čudo”, kazao je Krasnov za AFP.

Ruski šaljivdžija, među čijim žrtvama je i beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko, rekao je da je govorio na ruskom dok je njegog kompanjon prevodio njegove reči na engleski, pretvarajući se da je Putinov predstavnik za štampu.

Džonu je rečeno “da će sadržaj razgovora biti emitovan večeras na ruskoj televiziji”.

Britanski pevač je pre dva dana postavio Putinovu fotografiju na instagram uz poruku u kojoj se zahvaljuje ruskom predsedniku što je prihvatio poziv i razgovarao s njim telefonom.

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov demantovao je danas da je Putin razgovarao sa Eltonom Džonom, ali je dodao da je ruski predsednik spreman da s njim raspravlja o problemima seksualnih manjina, ako on to zatraži.

Šezedesetosmogodišnji muzičar izjavio je u nedavnom intervjuu da bi želeo da sa Putinom razgovara o stavu Rusije prema LGBT osobama.

“Rekao bih mu da homoseksualci ne predstavljaju nikakav problem”, kazao je Džon za BBC.

Godine 2013. Putin je potpisao zakon kojim se strogo zabranjuje svaka “gej propaganda” prema maloletnicima.

(Tanjug)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike