najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Erdogan: Nema pregovora dok traju napadi

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan izjavio je da mirovni pregovori o Siriji nemaju smisla sve dok Rusija i snage Bašara Asada izvode napade u zemlji.

“Rusija i dalje ubija ljude u Siriji. Može li biti mirovnog skupa? Može li biti mirovnih pregovora?”, rekao je Erdogan tokom posete Peruu, objavljeno je na sajtu turskog predsednika.

Erdogan je izrazio sumnju da će pregovori o Siriji, koji su juče prekinuti, biti nastavljeni, preneo je Rojters.

“U okolnostima gde deca ginu, takvi pokušaji nemaju nikakvu funkciju sem da tiraninu bude bolje”, kazao je Erdogan.

Nastavak mirovnih pregovora zakazan je za kraj februara, a Erdogan smatra da će ponovo doći do odlaganja.

“Uvek se sastanu, jedu, piju i onda odu. Sada je datum kraj februara. Videćete da kada dođe 28. februar, oni će pregovore ponovo odložiti”, dodao je Erdogan.

(Tanjug)

1 komentar
  1. Goranac

    Nema više nabavke nafte za bagatelu. To vam smeta. Mislio si da kradeš non-stop sirijsku i iračku naftu. Ćuti tu, pokrij se po ušima.Ti nešto da kažeš, a ubijaš svakodnevno jadne Kurde. E ne možeš više u Siriju i to ti je problem, a ne mirovni proces. Ko si ti da učestvuješ u životu sirijskog naroda. Njihova zemlja, njihovo pravo koga će da biraju za presednika. Znači, tebe je nNarod, sigurno nameštanjem si pobedio, Turske izabrao i sad Asad da kaže ne priznajemo te. Ma bre slikaj se, zlikovac. I pokušaj da digneš neki avion put Sirije, kao što izigravaš, govoreći neistinu i šireći lažnu propagandu protiv Rusije koja više nigde ne pali!!!

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike