U trendu

Gde je bila 25 dana: Melanija se konačno pojavila u javnosti

Američka prva dama Melanija Tramp, koja se 24 dana nije pojavljivala u javnosti, prisustvovala je u ponedeljak skupu u Beloj kući priređenom u čast vojnih porodica, čime je odagnala spekulacije da je onemoćala ili na neki način „iščezla“.

Bela kuća nije dozvolila novinarima da izveštavaju o skupu pod nazivom „Gold star“, iz poštovanja prema vojnim porodicama, što znači da je Melaniju Tramp svojim očima videlo samo 40-ak članova tih porodica i zvaničnika američke administracije, dok su drugi vrebali da je vide na društvenim mrežama, prenosi danas AP.

Na video-snimku objavljenom na Tviteru, vidi se prva dama u crnoj haljini bez rukava i na visokim štiklama kako ulazi u Istočni salon u pratnji supruga, predsednika SAD Donalda Trampa.

„Divno je izgledala“, rekla je penzionisana podoficirka prve klase Dajana Pajk.

Kako je navela, Tramp se našalio u vezi sa spekulacijama da ga je supruga navodno ostavila, ali je rekao da je ona dobro.

Prva dama je na Tviteru objavila nekoliko fotografija sa sinoćnog skupa, među kojima dve na kojima se vidi kako sedi pored predsednika.

Melanija Tramp je, inače, poslednji put viđena u javnosti 10. maja, kada je sa predsednikom dočekala tri Amerikanca koji su se vratili iz pritvora u Severnoj Koreji.

Četiri dana kasnije, Bela kuća je saopštila da je ona hospitalizovana radi lečenja bubrega.

Njeno odsustvo je izazvalo spekulacije raznih vrsta, ali prva dama nije pokazala interesovanje da se u javnosti pojavi samo da bi se suprotstavila glasinama.

„Gospođa Tramp je veoma snažna i nezavisna“, rekla je njena portparolka Stefani Grišem.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)