U trendu

Glumica Megan Markl pojavila se na Igrama nepobedivih britanskog princa Harija

Britanski princ Hari otvorio je u Torontu „Igre nepobedivih“ (Invictus Games) veterana ranjenika, u prisustvu prve dame SAD Melanije Tramp, kanadskog premijera Džastina Trudoa a nekoliko redova iza njih, i svoje devojke američke glumice Megan Markl, koja se prvi put s princom pojavila u javnosti.

Od kada se poverila listu „Vaniti Fer“ početkom septembra da su zaljubljeni, svaki nastup princa Harija se prati da se vidi kada će njih dvoje ozvaničiti svoju vezu.

Ceremonija otvaranja igara koje je osnovao princ Hari održana je sinoć u Er Kanada Centru u Torontu. Iako nisu sedeli zajedno princ Hari je povremeno „bacao“ pogled na glumicu, primetili su novinari.

Mrkl živi u Torontu, ali nije se pojavila zajedno s princom Harijem od kada je stigao u taj grad. Tridesetšestogodišnja glumica poznata je po ulozi advokatskog pomoćnika u televizijskoj seriji „Suits“.

Igre nepobedivih je osnovao princ Hari, koji je u dva navrata služio u Avganistanu, u želji da pomogne povredjenim i bolesnim vojnicima i njihovim porodicama. Prvo takmičenje, paraolimpijskog tipa, održano je 2015.  u Londonu a prošle godine je održano u Orlandu u američkoj državi Floridi.

„Nadam se da ste spremni za neko žestoko nadmetanje. Svi ste vi pobednici. Svi ste vi Inviktus. Hajde da počnemo“, rekao je britanski princ obraćajući se gledaocima i povredjenim sportistima.

Markl je bila nasmejana dok je Hari govorio i pokrila je lice rukama kad je šapatom izgovorio rečenicu na francuskom, a odmah posle njegovog obraćanja je otišla.

Oko 550 takmičara iz 17 zemalja treba da se nadmeće u 12 sportova tokom narednih nedelju dana. 

Na zatvaranju iduće subot će svirati Brus Springstin i Brajan Adams.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.