U trendu

Godfri i Grenel poželeli Đuriću sreću u poslu

VAŠINGTON – Dobrodošlicuu i čestitke Marku Đuriću, koji je preuzeo dužnost ambasadora Srbije u Vašingtonu poželeli su specijalni izaslanik američkog predsdednika Donalda Trampa za KiM Ricard Grenel kao i ambasador SAD u Srbiji Entoni Godfri.

Oni su reagovali na Đurićevu objavu na Tviteru u kojoj je napisao da su prvog dana po preuzimanju dužnosti entuzijazam i adrenalin na visokom nivou, kao i da će Srbija i SAD raditi bliskije nego ikad na boljoj budućnosti za sve.

Najpre je reagovao Grenel koji je uz dobrodošlicu napisao na Tviteru da su počastvovani što je on u SAD.

Malo kasnije oglasio se i Godfri koji je preko Tvitera američke ambasade Đuriću poželeo sreću i posavetovao ga da odvoji malo vremena za istraživanje.

„Posetite bejzbol utakmicu Vašington nešnalsa. Uživajte u planinarenju u nacionalnom parku ShenandoahNPS, našoj verziji Fruške gore i probajte koktele na terasi Hajv bara“, napisao je Godfri.

Đurić se zahvalio i Grenelu i Godfriju kome se i zahvalio na pripremi za misiju.

„Pričica mi je došapnula da će 17.februara biti održana utakmica Nugetsa i Vizardsa sa Avdijom i Nikolom Jokićem. NBA bi mogao da bude savršeni primer šta može da se desi kada Srbi i Amerikanci dobro sarađuju“, napisao je Đurić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar