U trendu

Grčki mediji objavili snimak tuče u kojoj je ubijen Amerikanac (video)

Grčki mediji objavili su video snimak tuče u kojoj je ubijen američki turista Bakari Henderson ispred jednog kluba u Laganasu na grčkom ostrvu Zakintos, prenose mediji u Srbiji.

https://www.youtube.com/watch?v=h5DkTf4523g

Osmorica napadača na Amerikanca, među kojima su šestorica Srba, optuženi su za teško krivično delo grupnog ubistva s predumišljajem.

Snimak koji se pojavio na internetu nastao je mobilnim telefonom i prikazan je u okviru vesti grčke televizije. Najpre je prikazana rekonstrukcija događaja, potom učesnici, a sam snimak tuče počinje nešto pre šestog minuta video-priloga.

 

Šestorica Srba uhapšena su u petak, zbog ubistva Afroamerikanca Bakarija Hendersona koje se dogodilo posle svađe u noćnom klubu.

Beogradski mediji objavili su da su uhapšeni N. P. (18) , S. S. (21), M. S. (25), M. I. (18), S. P. (22) i N. J. (22).

Navedeno je da su rodom iz Novog Sada, Obrenovca, Beograda i Žitoradje i da su na letovanje krenuli autobusom iz Novog Sada, preko jedne beogradske turističke agencije.

Do sukoba na Zakintosu u kojem je ubijen Amerikanac, a zbog kojeg je uhapšeno šest Srba navodno je došlo zbog fotografisanja sa konobaricom. S obzirom da to nije jedina verzija priče, uzrok i način na koji je Amerikanac ubijen utvrdiće policijska istraga.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.