U trendu

Kim Džong-Un tvrdi da je izlečio AIDS, ebolu i rak

Umesto rakete, iz Severne Koreje ovaj su put lansirali bombastičnu vest. Njihovi stručnjaci stvorili su čudesan lek koji ne samo da leči AIDS, nego ubija ebolu i ćelije karcinoma. Kako je javila njihova nacionalna agencija, čudo od leka sastoji se od ginsenga uzgojenog na veštačkom đubrivu i još nekih sastojaka, ali nisu želeli da otkriju čarobnu kombinaciju ovog svemogućeg koktela. Lek će se u telo obolelog ubaciti injekcijama, a zvaće se Kumdang-2.

Jedan od stručnjaka koji je radio na razvijanju ovog leka je dr. Jon Sung Hun.

Čudesne gljivice

– Istraživači su izmislili vrlo retku vrstu gljivica, koje se inače nalaze u zemlji i kratica im je REE (rare earth enriched), a veštačkim đubrivom koje je sadržavalo te čestice, tretirali smo polja zasađena ginsengom. Inekcija napravljena od ekstrakta tih spojeva i deluje kao snažni imunoaktivator. Uspešno sprečava različite zloćudne bolesti i epidemije.

Na web stranici leka navodi se medicinska studija iz Afrike gdje je lek već testiran na HIV pozitivnim bolesnicima i rezultati su navodno fantastični. Čak 56 posto obolelih je potpuno izlečeno, a kod 44 posto je zabeleženo znatno poboljšanje stanja, prenosi Express. Severnokorejski naučnici takođe su otkrili da lek može da leči ‘brojne vrste karcinoma’, ali nisu naveli medicinska ispitivanja koja bi potkrepila ovu tvrdnju.

Izmislio i hamburger

Kim Džong Unov režim već je lansirao brojne informacije koje su pokazale veliku snagu Severne Koreje. Jedna od najčudnijih je da je Kim Džong Il, otac sadašnjeg diktatora, izumeo hamburger i da je imao čarobne moći – što znači da nije morao da ide ni u WC.  Takođe tvrde da je rođen na vrhu severnokorejske planine i da su se tom prilikom na nebu stvorile dvostruka duga i nova zvezda. Nažalost, Kim Džong Il nije rođen u Severnoj Koreji nego u Sibiru.  Prema podacima UN-a oko 10,2 miliona stanovnika ove zemlje pati od gladi jer zemljom vladaju suše kakve se ne pamte u poslednjih 100-tinjak godina.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.