U trendu

Knezevic: Nismo protiv Krivokapica, pojasniti zahteve Abazovic

PODGORICA – Jedan od lidera Demokrataskog frona, Milan Knežević, saopštio je u utorak da nije tačno da je iko iz Demokratskog fronta doveo u pitanje Zdravka Krivokapica kao mandatara, ali traže da se pojasne zahtevi Dritana Abazovića.

„Nije tačno da je iko iz DF-a doveo u pitanje Zdravka Krivokapića kao mandatara, vec tražimo da nam pojasni zahteve Dritana Abazovica koji su ocigledno ranije bili dogovoreni s Krivokapicem, u kojima traži sve kljucne resore u Vladi, ukljucujuci MUP, Upravu policije, ANB, Ministarstvo odbrane, Vojno obavještajnu agenciju, Ministarstvo vanjskih poslova, Ministarstvo pravde. Kao i da DF ne može predlagati svoje najistaknutije srpske političare za članstvo u novoj vladi“, naveo je Knežević u saopštenju.

On je, kako je sinoć prenela RTCG, istakao da je DF spreman da danas glasa za predsednika Skupštine iz redova Demokrata i da potpiše kandidaturu za premijera, i da, u krajnjem, da i manjinsku podršku novoj vladi.

„Samo ne pristajemo da budemo poniženi, ucenjeni i reketirani. To nismo dozvolili ni odlazećem režimu, a nećemo ni potencijalnim koalicionim partnerima“, zaključio je Knežević u saopštenju.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.