U trendu

Las Vegas: Žena namerno pokosila pešake automobilom

Najmanje jedna osoba je poginula, a više od 37 povređeno kad je jedna žena automobilom namerno pokosila grupu pešaka u Las Vegasu, objavili su danas američki mediji.

Žena stara između 20 i 30 godina, u čijem se vozilu u trenutku incidenta nalazilo i trogodišnje dete, privedena je i očekuje se da će tokom današnjeg dana protiv nje biti podignuta optužnica, preneo je Rojters.

Neki od povređenih su u kritičnom stanju, a među povređenima je i jedno 11-godišnje dete, naveli su bolnički izvori.

Incident se dogodio iste večeri kad se u Las Vegasu održavao izbor za Mis Univerzuma, na kojem je pobedila Mis Filipina.

„Više od 37 povređenih u nesreći na Bulevaru Las Vegas, jedna osoba poginula, a više njih je u kritičnom stanju. Vozač je pritvoren“, objavila je policija na Tviteru, dodajući da se ne radi o terorističkom napadu.

Lokalni mediji navode da se nesreća dogodila nešto iza 18,30 sati po lokalnom vremenu između „Planet Holivuda“, gde se održavao izbor za Mis Univerzuma, i hotela „Pariz“.

Svedoci incidenta navode da su neki muškarci pokušali da zaustave automobil pre nego što je pokosio pešake, kao i da je žena vozač pokušala da napusti mesto nesreće.

Policija navodi samo da je istraga u toku.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar