U trendu

Mančester: Uhapšeno sedam osoba, pronađeni eksplozivi

Britanska policija uhapsila je večeras i sedmu osobu povezanu sa terorističkim napadom u Mančesteru.

„Za sada je uhapšeno šest muškaraca i jedna žena u istrazi i oni ostaju u pritvoru radi ispitivanja“, navodi se u saopštenju policije.

Policija i bezbednosne službe pronašle su još eksploziva koji je mogao biti upotrebljen posle samoubilačkog bombaškog napada u Mančesteru u ponedeljak kada je poginulo 22 ljudi.

Kako je objavio „Independent“, jedna eksplozivna naprava je uništena u kontrolisanoj eksploziji.

Bezbednosne službe su zabrinute da je druge bombe napravila mreža osumnjičenih sa namerom da izvede nove napade, prenosi Rojters.

Mančester: Uhapšene još dve osobe, žena puštena

Britanska policija uhapsila je jutros još dve osobe u vezi sa samoubilačkim bombaškim napadom na koncertu u Mančesteru u kojem su 22 osobe ubijene.

Kako je objavljeno na Tviter nalogu mančesterske policije, uhapšena su dva muškarca posle pretresa u Vitingtonu, južnom predgrađu Mančestera.

Ovim je broj uhapšenih u vezi sa napadom u „Mančester areni“, na kraju koncerta američke pevačica Arijane Grande, povećan na osam.

Policija je navela da je pustila ženu koja je kasno sinoć privedena u Blekliju.

Prethodno je objavljeno da su policija i bezbednosne službe pronašle još eksploziva koji je mogao biti upotrebljen posle samoubilačkog bombaškog napada u Mančesteru.

Kako je objavio „Independent“, jedna eksplozivna naprava je uništena u kontrolisanoj eksploziji.

Bezbednosne službe su zabrinute da je druge bombe napravila mreža osumnjičenih sa namerom da izvede nove napade.

(Tanjug)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike