U trendu

Mislila je da će se izvući, ali je kamera snimila bizaran plan komšinice (video)

Vatrogasci iz Del Sitija u američkoj saveznoj državi Oklahomi nedavno su dobili nekoliko dojava o požaru u porodičnoj kući u naselju Beker Plejs.

https://www.youtube.com/watch?v=Ezhkdq1DR0w

Kada su izišli na teren, videli su da je jednu kuću potpuno zahvatio plamen, i da je vatra počela da se širi i na drugu kuću. Zbog toga su brže počeli da gase požar na kući koja je tek buknula. Kada su ga ugasili, prebacili su se na prvu kuću, odakle je požar i krenuo. Dok su pretraživali kuću, videli su da je podrum pun vode. Naime, pukla je cev pa se ceo podrum napunio vodom do visine od skoro 2,5 metara i prava je sreća što niko od vatrogasaca nije propao u podrum.

Tokom istrage, detektivi su otkrili da su vlasnici kuće koja je izgorela u požaru bili u konfliktu s prvom komšinicom. Istražujući celi slučaj, pregledani su i snimci nadzorne kamere kuće koji su otkrili kako je došlo do požara.

Naime, komšinica po imenu Eni Duram napravila je vatrenu bombu koju je ubacila preko ograde u kuću svojih suseda. Na snimku se vidi da je pre toga iz pištolja pucala prema njima.

Žena je uhapšena 17.juna.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.