U trendu

Misterija na nebu iznad Arizone: Dramatičan razgovor, pilotima ništa nije jasno (video)

U dva odvojena snimka iz kokpita piloti aviona javljaju kontroli leta u Albukerkiju da su videli NLO iznad jugoistočne Arizone.

Krajem februara pilot avio-kompanije „Leardžet“ prijavio je misteriozni objekat kontroli leta dok je leteo nad pustinjom.

„Ne znam šta je. Nije avion. Prošlo je pored nas u suprotnom pravcu“, rekao je on.

Kontrola leta je potom pilota drugog aviona, koji je leteo nedaleko, upitala da li je video nešto sumnjivo. Pilot avio-kompanije „Amerikan erlajns“ potvrdio je da je neidentifikovan leteći objekat proleteo iznad letelice na visini od 12 kilometara i da je imao „jako osvetljenje“.

„Nešto je upravo prošlo, tačno možda dva kilometra iznad nas“, rekao je drugi pilot.

Prvi pilot, koji je slušao konverzaciju, upitao je potom da nije bio u pitanju Guglov balon, dok je drugi odgovorio da „sumnja“ i da je najverovatnije NLO:

„Osim razgovora između dvaju pilota, kontrolor leta nije potvrdio postojanje nijedne druge letelice u oblasti“, bio je odgovor civilne avijacije.

(Sputnjik)

2 komentara
  1. ANDREJ

    Ja mislim da nije u pitanju Neidentifikovano telo vanzemaljske proizvodnje.Pre verujem,da je u pitanju neki od najnovijih vojnih aviona nase proizvodnje,a koji su za ostali svet,zbog visoke tehnologije,jos uvek pod velom tajne.

    1. kojeimedadam

      Ako si mislio na “ Marsovce “ ..onda su to ..NAŠI..:D:D:D …. Mi smo inače svi pali sa Marsa…;)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike