„Moram da podržim Hilari, Tramp je katastrofa“

Senator Berni Sanders još jednom se založio za izbor Hilari Klinton za predsednicu SAD, istakavši da je Donald Tramp katastrofa za SAD, prenose mediji u inostranstvu.

Nesuđeni kandidat Demokratske stranke i čovek koji je bio najveći protivnik bivše državne sekretarke, kaže da je sada njegov posao da podrži svoju suparnicu.

“Želim da ljudi glasaju po svojoj savesti, ali mislim da su ovo veoma važni izbori. Mislim da bi Donald Tramp bio katastrofa za ovu zemlju. Ako pogledate probleme koji pogađaju obične ljude, da li to bilo povećanje minimalne plate, da li obnova naše infrastrukture, da li proširenje zdravstvene nege, da li reforme školstva, nema govora, Klontonova je daleko superiorniji kandidat“, rekao je Sanders.

Dodao je i da Tramp u kampanji deli ljude, da napada i ponižava žene svakog dana.

“Ne mislim da je to kandidat koga želimo da izaberemo za predsednika. Vidite, ja imam sedmoro unučadi, četvoro dece, ne želim da oni rastu pod Trampom kao predsednikom. Ako me pitate da li bih se radije kandidovao za predsednika, rekao bih da da, ali sam izgubio i sada moram da uradim sve da Klintonova bude izabrana za predsednika“, rekao je Sanders.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike