U trendu

Nova terorija o nestanku devojčice Medlin Mekejn

Mark Vilijams-Tomas, privatni istražilac i bivši policajac izneo je sada potpuno novu teoriju o nestanku Medlin Mekejn. Devojčica iz Britanije je nestala 2007. godine u Portugalu dok je bila na odmoru sa svojom porodicom. Tada je imala tri godine. Potraga za njom i dalje traje.

Vilijams-Tomas je u utorak u britanskoj emisiji This Morning rekao kako je moguće da je Medi ustala iz kreveta i otišla da traži svoje roditelje. Njeni su roditelji, naime, bili na večeri sa prijateljima u hotelu u kom su se odmarali. Restoran je bio blizu soba u kojima su ostavili decu da spavaju, a roditelji tvrde i da su išli da proveravaju kako su deca.

– Moguće je da se Medi probudila i otišla da traži roditelje jer je znala da su u baru. Morala je proći kroz prostorije apartmana i izaći na javnu cestu da bi se vratila u bar – rekao je Mark Vilijams-Tomas.

Dodao je i kako je poznata činjenica da su vrata apartmana bila labava i devojčica je mogla da ih otvori. Ovo je sasvim nova teorija jer se dosad verovalo da je malena oteta u apartmanu dok je spavala. Ako je izašla iz apartmana, moguće je da je oteta na putu.

Istražioci veruju da je otela evropska banda trgovaca ljudima. Kejt i Geri, roditelji nestale devojčice ni deset godina nakon nestanka kćerke ne odustaju od potrage i veruju kako će je pronaći živu, piše Mirror.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar