Nova Trampova afera: zvezdi filmova za odrasle plaćeno da ćuti o njihovoj vezi

Advokat Donalda Trampa, Majkl Koen, navodno je zvezdi filmova za odrasle Stefani Kliford, poznatijoj pod nadimkom Stormy Daniels, isplatio 130.000 dolara u oktobru 2016.

Kako prenosi Dejli Mejl, advokat aktuelnog predsednika SAD-a je, navodno, ovu sumu Klifordovoj isplatio kako bi zataškao da je ona bila u seksualnim odnosima sa Trampom. U vezi su, prema pisanjima stranih medija, bili pre otprilike deset godina, a novac je glumici iz filmova za odrasle isplaćen mesec dana pre održavanj predsedničkih izbora.

Tramp je Klifordovu upoznao na golf terenu u julu 2006. godine. Međutim, svi akteri ove priče danas poriču da se afera ikada dogodila. Glumica je u sredu napisala saopštenje u kojem je objasnila svoj odnos sa Donaldom Trampom.

– Da sam zaista bila u vezi s njim, o tome ne bi slušali na vestima, već biste čitali u mojoj knjizi – napisala je ona i dodala: – Moja povezanost sa Trampom bila je ograničena na nekoliko javnih susreta i ništa više. Kad sam upoznala Donalda Trampa bio je elegantan, profesionalac i potpuni gospodin prema meni i prema svima u mom okruženju.

U vezi su, prema pisanjima stranih medija, bili prije otprilike deset godina, u vreme kada je Tramp već bio oženjen za svoju treću suprugu Melaniju, koja je tada rodila sina Barona

1 komentar
  1. Jakovljev

    kad je novcanik pun moral i postenje ne postoji kod nekih…

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike