najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

Obamin polubrat: Glasaću za Trampa

Polubrat američkog predsednika Baraka Obame, Malik Obama, izjavio je će na predsedničkim izborima u SAD glasati za republikanskog kandidata Donalda Trampa jer je razočaran u demokrate i misli da njegov brat nije dobro vodio zemlju.

“Sviđa mi se Donald Tramp zato što govori iz srca i ne pokušava da bude politički korektan. Voleo bih da ga upoznam”, rekao je Malik Obama za “Njujork post” iz svog doma u selu Kogelo u Keniji.

Kao jedan od razloga zbog kojih je razočaran u demokrate, on navodi odluku Hilari Klinton i Baraka Obame o svrgavanju libijskog lidera Moamera Gadafije za kojeg kaže da mu je bio jedan od najboljih prijatelja.

Tu su još i pitanje istopolnih brakova, kao i muslimansko pitanje.

“Osećam se kao republikanac sada zato što oni ne podržavaju istopolne brakove i to mi se sviđa”, rekao je on.

Malik Obama je poligamista koji se u 52. godini oženio 19-godišnjom devojkom, podseća CBS.

Povodom muslimanskog pitanja, Malik Obama da muslimani poput njega razumeju Trampovo stanovište o muslimanima imigrantima.

“Ja sam musliman, ali ne možete da pustite ljude da hodaju okolo pucajući i ubijajući u ime islama”, rekao je on za Rojters.

Posle ovog interjvua, sam Tramp se oglasio na Tviteru napisavši i da je predsednik “verovatno loše tretirao Malika – kao i sve ostale”.

(Tanjug)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike