U trendu

Objavljeni snimci osumnjičenog bombaša

Tajlandska policija saopštila je da se na snimcima sigurnosnih kamera vidi muškarac koji nosi žutu majicu i ranac za koga veruje da je odgovoran za eksploziju u centru Bangkoka u kojoj je poginulo 20 ljudi.

„Čovek u žutoj majici nije samo osumnjičeni. On je bombaš“, izjavio je agenciji AP policijski zvaničnik Pravut Tavornsiri.

Policija je ranije objavila fotografije čoveka u žutoj majici sa i bez ranca. Fotografije su napravljene sa snimaka s kamera postavljenih kod hrama, pre eksplozije koja se desila u ponedeljak oko 19 časova po lokalnom vremenu.

Na video snimcima koje su postavili tajlandski mediji isti čovek se vidi kako sedi na klupi kod hrama, zatim skida ranac i odlazi ostavljajući ranac.

Premijer Prajut Čan-oča u televizijskom obraćanju nije ništa rekao o osumjičenima za napad niti dokle se stiglo u istrazi.

Premijer je pozvao naciju da ostane ujedinjena a sve medije da objavljuju konstruktivne vesti a ne informacije ili komentare koji mogu da ometaju istragu.

U eksploziji u prometnom delu centra tajlandske prestonice poginulo je najmanje 20 ljudi, a više od 140 je povređeno. Danas se desila još jedna eksplozija, na pristaništu za trajekte, ali niko nije povređen.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar