U trendu

Otac i ćerka dobili bebu i planirali venčanje, policija ih uhapsila (video)

Stiven Pladl, star 42 godine iz okruga Vejk u Severnoj Karolini, planirao je venčanje sa biloškom ćerkom sa kojom ima bebu. Međutim, policija ih je oboje uhapsila zbog optužbi za incest.

Stiven je 20-godišnju ćerku Kejti Pladl, kao bebu dao na usvajanje, ali je, kada je napunila 18 godina, kontaktirala svoje biološke roditelje, prenose britanski mediji. Ubrzo se preselila kod njih u Ričmond u Virdžiniji, i živela sa majkom i ocem i njihovo dvoje dece, pre nego što se par tri meseca kasnije razveo. Supruga je policiji ispričala da je njen muž mesecima pre razvoda spavao na podu Kejtine sobe.

U maju prošle godine je u dnevniku jednog deteta pročitala da je Kejti trudna sa ocem i da je Stiven drugom detetu rekao da je Kejti sada njihova maćeha. Supruga je zatim naterala da prizna da je ćerka zatrudnela sa njim i da njih dvoje planiraju da se venčaju.

https://www.youtube.com/watch?v=SVAr0jE7K1Y

Nedelju dana kasnije, otac i ćerka su se preselili u okrug Vejk, a u novembru prošle godine izdat je nalog za njihovo hapšenje. Policija ih je pronašla prošle nedelje, i zatekla je par sa četvoromesečnim sinom, za kog se pretpostavlja da je dete rođeno u incestnoj vezi oca i ćerke.

Stiven i Kejti Pladl su odvedeni u zatvor gde ih čeka izručenje u Virdžiniju, a optuženi su za incest, preljubu i doprinos delikvanciji. Otac je međutim, iz kauciju od milion dolara, pušten na slobodu, dok ćerka ostaje u zatvoru.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.