U trendu

Otac iz pakla: Prodao jednogodišnju ćerku zbog kockarskih dugova

Jedan Kinez po imenu Điang, prodao je svoje dete paru nakon što je upao u dugove kockanjem preko interneta.

Prošlog novembra, ovaj nezaposleni muškarac odveo je svoju jednogodišnju ćerku od kuće i rekao svojoj ženi da će devojčica ostati sa njegovom majkom u gradiću koji je oko 140 km udaljen od njihove kuće.

Majka je postala sumnjičava nakon što se nije čula sa ćerkom skoro tri meseca. Svaki put kad bi pitala muža o tome gde se njihova ćerka nalazi, davao joj je različite izgovore za odlaganje njenog povratka.

Zabrinuta majka je u februaru proverila telefon svog muža i otkrila snimak razgovora između njega i kupaca njihove ćerke. Istog dana sastala se sa svekrvom, koja joj je rekla da joj je dete odvedeno pre nekoliko nedelja.

Majka je odmah prijavila incident policiji, a muž je pobegao. Nakon istrage, policija ga je krajem februara pronašla u jednom hotelu.

On je priznao da je dugovao oko 7.700 evra i odlučio se za ekstremne mere nakon što je video post na internetu o usvajanju dece.

Điang je lagao i par kome je prodao dete rekavši im da više ne može sebi da priušti da odgaja devojčicu jer se razveo od supruge i oba roditelja su mu umrla.

Devojčica je pronađena i vraćena majci.

1 komentar
  1. Anonimni

    nije se čula sa 1godišnjom ćerkom tri meseca pa joj bilo čudno i to je detalj

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike