U trendu

Otac iz pakla: Tukao, zlostavljao i odvlačio ćerke iz škole da bi postale šampionke Vimbldona!

Englez Džon de Vijana optužen je za višegodišnje fizičko i psihičko maltretiranje svojih ćerki Monei (21) i Nef (19) od kojih je želeo, kada su bile još devojčice, da napravi „šampionke Vimbldona“.

De Vijana je optužen da je pokušao da uništi život devojaka kako bi ostvario svoje ambicije, pošto je kao mladić bio karatista u pokušaju, da bi zbog povrede odustao od bavljenja sportom.

Šta je to tačno otac ovih devojaka uradio njima?

Monei, starija ćerka koja ga je sa sestrom prijavila policiji, na sudu u Eseksu ispričala je da su od malena morale da ustaju u pola 6 ujutro i do kraja dana treniraju tenis bez ikakve mogućnosti da svoje slobodno vreme upotpunjuju nečim drugim.

Kako im je otac imao fiks ideju da ćerke moraju da mu postanu „uspešne, bogate i slavne teniserke“, devojke je terao da igraju na svim mogućim turnirima za svoj uzrast, a posle svakog poraza, bile bi kažnjavane trčanjem oko terena u trajanju od 60 ili 120 minuta!

Mlađa ćerka Nef dodala je da su jako često od oca nakon poraza dobijale batine i bile su zaključavane u sobi bez mogućnosti da imaju naredni obrok tog dana.

Tužilac Dejvid Povel izneo je na sudu da su devojke nazivane „droljama“ i „slabićima“ kada bi oca molile da jedan dan preskoče sa treninzima.

„Prošlost gospodina De Vijane ukazuje na to da je svoje ambicije pokušao da u sportskom domenu prenese na ćerke, ali je u tome otišao predaleko. Uništio im je život. Dolazio bi po njih u školu prekidajući časove, kako bi ih odvlačio na terene. Prvo je to činio sa Monei a onda i sa Nef“, ispričao je tužilac.

Maltretiranje nesrećnih devojaka okončalo se 2011. godine kada su se Džon de Vijana i njegova supruga razveli, prenosi Telegraph.uk.

Devojke su ogromnom snagom volje uspele da se izdignu iz nesrećnog detinjstva i postanu nasmejane i obožavane u svom društvu, ali sve što su doživljavale sa ocem nisu zaboravile, pa su samo čekale da mlađa od njih napuni 18 godina i onda tuže oca.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.