U trendu

Otac spasio ćerkici život primetivši na njoj samo jedan detalj!

Ova priča je još jedan dokaz koliko je u početnom stadijumu života deteta najvažnija samo maksimalna posvećenost roditelja i poznavanje svih detalja i karakteristika naslednika/ce.

Jedan 45-godišnji Englez iz Lankašira spasao je život svojoj jednomesečnoj ćerkici samo zahvaljujući tome što je jedne večeri na vreme primetio da drugačije plače.

Nakon što ju je brzo i bez panike doveo lekaru, ustanovljeno je da malena Megan ima težak oblik sepse nakon kojeg je pala u komu od 3 dana.

 

Lekari a ni roditelji nisu uspeli da dokuče kako je Megan dobila ovu infekciju ali je najvažnije da je ona posle 3 dana uspela da se probudi iz kome a posle 7 da dođe kući.

Stju Bonsal tvrdi da Megan danas ne bi bila živa da nije slušao svoj instinkt.

„Mnogi roditelji ne reaguju na vreme da ih okolina ne bi osudila kako stalno paniče i preteruju. Ja sam odmah čuo po njenom plaču da nešto nije uobičajeno i u redu i znao sam da se nisam prevario u proceni čim smo došli kod lekara. Moja reakcija spasila je njen život. Savetujem svim roditeljima da u takvim situacijama obavezno posete bolnicu. To bi moglo da spasi život njihovom detetu“, dodaje on, prenosi B92.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar