U trendu

Ovako se Tramp osramotio na vojnom groblju (video)

Ne može da prođe nijedan dan a da se američki predsednik Donald Tramp ne osramoti. Naime, Tramp je, iz razloga poznatih samo njemu, uz nacionalnu himnu lagano zaplesao i pevušio na groblju.

Tramp je učestvovao na ceremoniji postavljanja venaca na grobu Neznanog junaka na nacionalnom vojnom groblju Arlington, gde počivaju poginuli i umrli američki vojnici. Ceremonija je održana juče, na Dan sećanja u Arlingtonu u Virdžiniji.

Groblje je nastalo daleke 1864. godine i jedno je od 142 nacionalna groblja te vrste u SAD-u. Na prostoru od 2,53 kvadratna kilometra sahranjeno je više od 300 hiljada vojnika, od Američkog građanskog rata sve do današnjih dana.

Kada je zasvirala himna, Tramp se lagano zanjihao u ritmu i pevušio reči himne što je snimljeno i odmah podeljeno na društvenim mrežama.

Korisnici Tvitera komentarisali su njegovu reakciju na zvuk himne: „Kao da ne svira nacionalna himna, Tramp kao da čuje zvuke ‘srećan rođendan tebi'“, „Govorim to stalno – ako je i dementan, moralo bi da ostane dovoljno lucidnosti za dozu odgovornosti“, „Ponaša se kao malo dete“, „Rođeni bogati sociopata“, „Nasmejali ste me, gledajući njega podsetila sam se pevanja nacionalne himne u dečjem vrtiću“…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar