U trendu

Peskov: Žena koja je ubila dete mentalno poremećena

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov okarakterisao je danas kao mentalno poremećenu ženu koja je obezglavila dete u Moskvi kako bi osvetila muslimane ubijene u vazdušnim napadima u Siriji.

„Možda grešim, nisam stručnjak ili sudija, ali je očigledno da pričamo o ženi koja mentalno nije čista. U skladu sa tim se treba odnositi prema svemu što ta poremećena žena kaže“, kazao je Peskov novinarima, prenosi Rojters.

Zločin se desio u ponedeljak ujutru, a ruska policija potvrdila je da je u jednom stanu u Moskvi u kojem je izbio požar pronađeno obezglavljeno telo deteta kojeg je ubila dadilja.

„Kraj sveta dolazi za sekund… Ja sam vaša smrt. Mrzim demokratiju. Ja sam terorista“, vikala je Bobokulova na ruskom jeziku tokom strašne scene.

Bobokulova je uhapšena istog dana, a ruske vlasti su saopštile da ona pati od psihičkih problema.

Rojters podseća da je Gulčehra Bobokulova (38) iz Uzbekistana, u kojem većinu stanovništva čine muslimani, prikazana početkom ove nedelje na video snimku koji je objavljen na Internetu. Bobokulova je na šokantnom snmimku prikazana kako, obučena u crno, stoji u blizini metro stanice na severozapadu ruske prestonice s odsečenom glavom četvorogodišnje devojčice u ruci.

Ona je govorila da je počinila strašni zločin zato što je bila nesrećna zbog odluke ruskog predsednika Vladimira Putina da pokrene vazdušne udare na Bliskom istoku.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar