U trendu

Poziv na bojkot zbog podrške Karadžiću i Mladiću

SARAJEVO – Saša Trivić iz lanca pekara „Manja“ u Sarajevu podigao je veliku prašinu na društvenim mrežama nakon što su njegovi statusi u kojima izražava podršku Radovanu Karadžiću i Ratku Mladiću dospeli u javnost.

Nakon jučerašnjeg izricanja presude prvom predsedniku Republike Srpske, Trivić je počeo da objavljuje statuse, a pronađen je i jedan post od pre tri godine u kojem daje podršku i bivšem komandantu Vojske RS Ratku Mladiću, zbog čega je na društvenim mrežama pokrenut apel da građani bojkotuju pekare, a ispred jedne od njih čak je zalepljen i plakat kojim se poziva na bojkot, prenosi Klix.

Građani su se obratili i firmi putem zvanične Fejsbuk stranice, a zaposleni su se ogradili i izrazili žaljenje što je izjava njihovog zamenika direktora izazvala neprijatnosti.

„Stav koji je predstavljen u javnosti ne predstavlja stav kompanije niti njenih zaposlenih. Svesni smo greške i odlučeno je da prema kodeksu ponašanja zamjenik direktora bude sankcionisan“, saopštili su iz pekare „Manja“.

Oglasio se i Trivić na Tviteru u kojem kao organizatora napada krivi „pekarsku mafiju“ i poručio da se neprimereno šalio što je neko „zlonamerno skrinšotovao“.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar