U trendu

Pravo čudo u tragediji: Majka poginula u nesreći, a deca (1 i 3) preživela tri dana u olupini

Dvoje dece, starosti od tri i godinu dana, preživelo je tri dana u divljini bez majke. Majka im je poginula u saobraćajnoj nesreći. Mlađe dete su pronašli u autosedištu, a njegov brat je pronađen dezorijentisan i s ozledama na telu u okolini grada Camden u Arkanzasu.

Policija je dobila dojavu u ponedeljak da je Kylen Holliman (3), stariji dečak, viđen kako luta uz autoput.

Policiji se javila i porodica koja je rekla da je Lisa Holliman (25) nestala u četvrtak kada je s decom krenula u nabavku. Policija je pročešljala područje na kojem je nađen dečak pa su uskoro otkrili automobil koji je pao u duboku jarugu i nije bio vidljiv s puta.

U olupini su našli bebu koja je bila budna i odmah su ju odvezli u bolnicu. Nedaleko od automobila policija je našla mrtvu majku.

– Ovo je najneverojatniji slučaj koji sam doživeo u 11 godina. Dok su deca bila sama u tom regionu je bilo vrlo sparno i vruće, a bilo je i nevreme. Pravo je čudo da su preživeli – rekao je policajac Nathan Greeley.

Otac poginule, James Holliman je rekao da je Lisa uvek vodila decu sa sobom i da je Kylen junak jer se uspeo izvući i jer je krenuo da taži pomoć, piše Mirror.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar