U trendu

Predsednik najsiromašnije evropske države za dlaku izbegao sigurnu smrt (video)

Moldavske službe bezbednosti objavile su snimak stravične saobraćajne nesreće koja je zamalo bila kobna za predsednika države Igora Dodona.

U službeni automobil prvog čoveka najsiromašnije zemlje Evrope udario je kamion, a samo zahvaljujući sjajnoj reakciji njegovog vozača, Dodon je iz automobila izašao bez ogrebotine

https://youtu.be/nqVbStUcupU

Na snimci iz automobila koji je bio u koloni jasno se vidi kako vozila u suprotnom smeru usporavaju, ali to očigledno nije primetio vozač belog kamiona koji nije pritisnuo kočnicu i zabio se u automobil ispred sebe. Kamion se odbio i krenuo je ravno na automobil u kojem je bio Dodon. Srećom, predsednikov vozač je bio priseban, u poslednjem trenutku je vozilo okrenuo prema jarku i sprečio frontalni sudar sa kamionom.

Dva automobila iz kolone su završila u jarku, a jedan se čak i prevrnuo na krov. Svi akteri nesreće su prošli sa lakšim povredama.

– Zahvaljujem svima na rečima podrške i porukama. Sve je OK, niko od nas nije ozbiljnije povređen. Budite oprezni i pazite na sebe i svoju porodicu – napisao je Dodon na Fejsbuku, a prenosi Jutarnji list.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.