U trendu

Privedena profesorka zbog seksa sa učenikom: Koji bi tinejdžer odbio takvu ponudu?

Bivša profesorica Alis MekBrearti iz Londona osuđena je na 16 meseci zatvora jer je imala 14-mesečnu vezu sa jednim od svojih 15-godišnjih učenika.

Dečaka, koji nije identifikovan, 23-godišnja Alis vodila je u hotel na seks i „imala seksualne aktivnosti sa njim u svom autu“, piše Independent.

„Alis je pametna, inteligentna mlada žena, koja zna da razlikuje dobro i loše, ali ozbiljno je narušila poverenje koje deca moraju da imaju prema njoj“, rekla je sudija.

Dok je čitala optužbu, optužena je briznula u plač.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=368056453616360&id=356922324729773

„Prihvatam činjenicu da je dečak pristao na to, ali koji bi 15-godišnjak odbio tako atraktivnu ponudu? Prihvatam i to da ste bili iskreno zaljubljeni jedno u drugo kako ste oboje naveli i da godine inače nemaju veze sa ljubavi. Ali ovaj put imaju. Vaša je uloga bila da ga štitite i učite da donosi ispravne odluke, a vi ste napravili baš suprotno – pomogli ste mu u tome da donosi samo pogrešne“, dodala je sudija.

Veza između nastavnice i učenika počela je tako što mu je ona poslala zahtev za prijateljstvo na Fejsbuku, a uskoro su šetali zajedno i išli na ručkove. Veza se završila kad je žrtvin otac pozvao policiju.

Advokat Alis MekBrearti naveo je da nju seksualno ne privlače deca, ali ona je sad označena kao pedofil i smatra se seksualnim prestupnikom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar