U trendu

Progovorila bivša Trampova saradnica: Kao pušten s lanca…

Bivša direktorka komunikacija u odseku Bele kuće za unutarvladine komunikacije Omarosa Manigo Njumen u svojoj novoj knjizi tvrdi da postoje snimci na kojima se američki predsednik Donald Tramp izražava rasistički, kao i da se na brojnim događajima bez svoje supruge ponašao kao „pušten sa lanca“.
Kako navodi AP, ovo je samo deo optužbi američkog predsednika koje će se pojaviti u novoj knjizi Manigoove — „Van kontrole“.

„Nisam želela da verujem. Odbacivala sam tuđe priče o njemu (Trampu), zato što ga nisu poznavali kao ja. Ja sam morala sopstvenim očima da posvedočim rasizmu i kada sam to čula, mnogo puta, više nisam mogla da demantujem“, piše bivša Trampova savetnica u svojoj knjizi, koja će se u prodaji pojaviti 14. avgusta.

Ona bez dokaza tvrdi da postoje snimci predsednika Trampa kako u više navrata izgovara reč „crnčuga“, tokom snimanja rijaliti programa „Šegrt“, navodi AP.

Takođe je iznela tvrdnje da je predsednik pokušao da „kupi njenu tišinu“ time što joj je ponudio poziciju u izbornom štabu 2020. godine sa platom od 15.000 dolara mesečno.

Međutim, ona navodi da je morala da potpiše sporazum o ćutanju, što nije želela da potpiše, prenosi Tanjug.

Manigoova tvrdi i da je nakon što je odbila poziciju, dobila niz pretećih pisama u kojima je upozoravaju da o Trampu mora da ćuti.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike