U trendu

Prve dame kakve svet do sada nije imao: Obožavaju skupu odeću i nezasite su u krevetu (foto, video)

Susuret američkog predsednika Donalda Trampa i njegovog argentinskog kolege Mauricija Makrija bio je susret za pamćenje, ali ne zbog njih dvojice. Pravi razlog zašto su oči celog sveta bile uperene u njih bile su njihove supruge, trenutno verovatno dve najlepše prve dame sveta, Melanija Tramp i Hulijana Avada.

Prva stvar koju su mediji primetili su njihovi smeli odabiri kombinacija za susret. Dok je Avada nosila jarko crveni komplet, Melanija je obukla maslinasto zelenu kombinaciju sa visokim izrezom na nozi, a cena kombinacije bila je skoro 5.000 dolara. Cena haljine koju je Hulijana nosila nije poznata, ali zna se da i ona voli skupocene i skupe stvari.

Susret je ponovo bacio svetlo na lepu Hulijanu, čiji je privatni život i brak sa predsednikom često punio stranice tabloida. U Argentini je poznata po prilično otvorenom razmenjivanju nežnosti sa suprugom, ali i njihovim opuštenim izjavama o tome šta se događa u spavaćoj sobi.

Stil argentinske prve dame, koja ima libanske i sirijske korene često upoređuju sa stilom legendarne američke prve dame Džeki Kenedi Onazis. Kao i Džeki, i Hulijana voli luksuz, pa se često može videti sa Hermes torbom, vrednom otprilike 12.000 dolara, piše Daily Mail.

Ono što je izazvalo veliku pažnju javnosti su Hulijanine i Mauricijeve ispovesti o njihovom seksualnom životu. Jedan od novinara pitao je prvu damu kakav je njen suprug u spavaćoj sobi, a ona mu je odgovorila: „Zar ne vidite koliko sam srećna?“.

Njen suprug je pre par godina izjavio: „Moja žena previše voli seks. Nezasita je“.

Mauriciju je to treći brak, a Hulijani drugi. Nakon razvoda prvog braka, deset godina bila je u vezi sa belgijskim grofom Brunom Barbijerom, sa kojim ima kćerku Valentinu.

Mauricija, biznismena koji je zaplivao u političke vode, upoznala je 2009. godine. On je tada bio gradonačelnik Buenos Airesa, a prvi susret dogodio se u teretani u luksuznom kraju glavnog grada Argentine. Nakon upoznavanja ostavio je tadašnju devojku Malalu Grobu, koju su mediji nazivali prvom damom Buenos Airesa.

Slične izjave imaju i Donald i Melanija. Dok je on prilično otvoreno ispaljivao seksističke izjave o Melaniji, ali i o drugim ženama, javnost je nedavno zabavljao njen telefonski razgovor sa Hauardom Sternom. On je tada ispitivao Slovenku o seksualnom životu sa Donaldom. Ona je bez imalo stida odgovorila da im je seks „super, super“, kao i da vode ljubav više nego jednom dnevno.

 

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.