U trendu

Pucnjava u Nemačkoj, jedna žrtva u Direnu

U centru grada Duerena na severozapadu Nemačke je došlo do pucnjave, objavili su danas nemački mediji, navodeći da je na licu mesta prisutan veliki broj policajaca i da je blokiran stari deo grada.

Do pucnjave je došlo u jednom frizerskom salonu, navodi policija, a prenosi sajt RT.

„Ispaljen je najmanje jedan metak“, izjavila je portparol policije novinarima, dodajući da se još ne zna da li u ovom incidentu ima žrtava.

Nemački časopis „Fokus“ navodi da se jedan muškarac zabarikadirao u stanu nedaleko od mesta pucnjave i da je možda uzeo za taoca najmanje jednu osobu.

Istovremeno je u gradu Hagen, oko 100 kilometara od Duerena, došlo do pucnjave u kojoj je poginula najmanje jedna, a povređena još jedna osoba, objavila je nemačka televizija N-TV.

U tom incidentu je jedan muškarac „vitlajući nečim nalik na mač“ jurio drugog muškarca, a nije poznato da li je njih kasnije upucala policija ili su pucali jedan na drugog.

Jedan čovek poginuo, žena povređena u pucnjavi

Jedan muškarac je danas poginuo, a jedan žena teško ranjena u pucnjavi u frizerskom salonu gradu Direnu, na zapadu Nemačke, javili su nemački mediji.

Telo muškarca osumnjičenog za pucnjavu su pronašli pripadnici specijalne policije. Za ženu koja je povređena u pucnjavi veruje se da je ona bila njegov talac, rekla je portparolka policije.

Policija je blokirala puteve koji vode u centar grada nakon što je došlo do pucnjave u salonu, prenose agencije.

AP je preneo da je moguće da se radi o zločinu iz strasti.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.