najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Lažna uzbuna u Parizu, bez talačke krize!

Policija je obustavila veliku akciju u Parizu, pošto se ispostavilo da su navodi o talačkoj krizi u maloj crkvi bili lažna uzbuna, prenose inostrani i domaći mediji.

Francuska policija je ranije pokrenula veliku akciju zbog navoda da se u crkvi u Sent Deniju nalaze taoci i da je došlo do pucnave, međutim akcija je zaustavljena.

Jake policijske snage su opkolile crkvu, ali se policija nije zvanično oglašavala da potvrdi navode medija.

Na društevnim mrežama proširile su se fotografije i snimci na kojima se vide policijske snage i helikopteri.

Objavljeno je da je operacija u popodnevnim časovima započela na području glavne pariske pijace “Le al” i da je građanima savetovano “da izbegnu to područje”, prenosi “Mond”.

 

Policija: Lažna uzbuna, završena intervencija snaga reda

Uprava policije Pariza objavila je na Tviteru da je “završena intervencija snaga reda” u francuskoj prestonici i da “nije utvrđena bilo kakva opasnost”, a “Mondov” izvor u policiji je naveo da se radilo o “lažnoj uzbuni”.

I dalje nije poznato šta se tačno desilo. Ni francuski list, niti policija ne pominju pucnjavu i talačku krizu o kojoj su izvestili pojedini mediji pozivajući se na društvene mreže.

“Mond” je prethodno javio da je velika policijska operacija u toku u 1. arondismanu Pariza i da su snage reda blokirale kvart.

Na licu mesta viđeni su policajci i vojnici, a područje su nadletali helikopteri.

Objavljeno je da je operacija u popodnevnim časovima započela na području glavne pariske pijace “Le al” i da je građanima savetovano “da izbegnu to područje”.

(Tanjug)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike