U trendu

Scene užasa: Ajkula mladiću odgrizla pola butine i – penis! (uznemirujući video)

Brazilca Hose Ernestora da Silvu (18) u nedelju je u okeanu napala ajkula koja mu je odgrizla penis i veliki deo butine. Mladić se u nedelju poslepodne kupao na plaži Piedade u Recifeu kada su ga teško povređenog izneli na plažu. Nekoliko trenutaka pre napada spasioci su ga upozorili da se približi obali.

https://youtu.be/BdNBzU-gEOA

Brojni kupači na popularnoj peščanoj plaži satili su se oko povređenog tinejdžera, pokušavajući da mu pomognu dok ne stigne medicinska ekipa.

Hitna pomoć ga je brzo prevezla u bolnicu gde je navodno od šoka doživeo dva srčana udara i trenutno je u kritičnom stanju.

Uprkos hitnom hirurškom zahvatu, lekari nisu uspeli da spasu mladićev penis kao ni veći deo butne kosti.

Mladićeva potresena majka Elisangela dos Anjos za brazilski JC Online izjavila da je Hose u tajnosti otišao na plažu, bez da joj se javio i da joj je za užasnu nesreću javio drugi sin.

– Znao je da krišom ode na kupanje jer je mene uvek strah kada ode da pliva. Sve vreme sam mislila da se nalazi negde u kući. Kad su me nazvali, vrištala sam od šoka, čuli su me svi susedi – rekla je uznemirena majka.

Ovo je drugi napad ajkule u Brazilu za manje od dva meseca. Sredinom aprila 35-godišnji Pablo de Melo ostao je bez noge i ruke koje su lekari morali da mu amputiraju posle napada morske nemani na istoj lokaciji. Primljen je u bolnicu u kritičnom stanju, a stradao je dok je stajao u moru do struka.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar