U trendu

SNP će podržati saslušanje Đukanovića o hotelu Avala

PODGORICA – Socijalistička narodna partija, članica parlamentarne većine, podržaće inicijativu za kontrolno saslušanje predsednika države Mila Đukanovića na parlamentarnom odboru, zbog privatizacije hotela “Avala” u Budvi, izjavio je danas šef poslaničkog kluba ove stranke Dragan Ivanović.

On je portalu RTCG da kazao da treba detaljno ispitati sve slučajeve koji se u javnosti vezuju za moguće nezakonite poslove.

„Kamo sreće da se i ranije aktivno radilo na rasvetljavanju svih slučajeva, bili bi zadovoljni građani a i mi u Skupštini Crne Gore. Prema tome, prihvatljiva inicijativa, i podržaću kao član odbora“, naveo je Ivanović.

Iz Kluba poslanika Demokratskog fronta ranije je rečeno da će na prvoj narednoj sednici skupštinskog Odbora za antikorupciju inicirati kontrolno saslušanje predsednika države Mila Đukanovića zbog, kako su kazali, sumnjive privatizacije hotela “Avala” u Budvi.

Đukanović je u vreme privatizacije ovog budvanskog hotela, 2004., bio predsednik Saveta za privatizaciju.

Obrazlažući takav zahtev, iz DF-a su kazali da je to bio po državu štetan posao i da je u u svemu učestvovala i sestra aktuelnog šefa države, Ana Kolarević.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar