U trendu

Šokantno i tragično: Imali seks tokom vožnje pa sleteli u kanal

Metju Noutebert (33), vozio je svoju suprugu Amandu (31) s koncerta u Loksahačiju na Floridi. U jednom trenutku ponele su ih strasti pa su počeli počeli da se maze u kolima, a onda se dogodila stravična tragedija, prenose mediji u regionu.

Seteli su u kanal automobilom i Amanda je poginula. Naime, policija je bračni par pronašla gole od struka prema dole, a Amanda je sedela u krilu svoga supruga. Glavom je udarila u kontrolnu tablu i vetrobransko staklo i poginula. Prema izveštaju toksikologa oboje su bili pod uticajem alkohola, dok je suprug konzumirao i marihuanu.

Gepostet von Matthew Notebaert am Donnerstag, 30. Juli 2015

Na sudu se moglo čuti da je to bio Amandin prvi izlazak nakon što je rodila njihovo drugo dete i da je te noći pila. Njen suprug Metju je rekao da se seća da su bili intimni u trenutku kada je zaustavio automobil, ali da nije mogao da se seti šta je bilo kasnije kada su ponovno krenuli. Probudio se pored tela svoje žene. On je u nesreći teško povredio obe noge. Na sudu je rekao da mu njegova žena veoma nedostaje i izjasnio se krivim za nesreću.

Amandini roditelji Majk i Lisa su zahtevali najvišu dopuštenu kaznu za supruga njihove kćeri.

– Imao si odgovornost da svoju suprugu dovezeš živu kući – poručili su mu.

Njegov advokat je tražio da ga se poštedi zatvora i da bude uslovno osuđen kako bi mogao da bude sa svoje dvoje dece, ali sudija nije to prihvatio jer je Metju i ranije bio kažnjavan. Osudio ga je na pet godina zatvora, piše Večernji list.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.