Šta je sa Merkelovom: Ponovo se tresla i delovala vrlo loše (video)

Nemačka kancelarka Angela Merkel ponovo je danas izgledala kao da joj nije dobro i tresla se tokom ceremonije u Berlinu, a slična scena dogodila se i pre 10 dana.

Sve se odigralo dok je Merkel, koja sledećeg meseca puni 65 godina, stajala pored nemačkog predsednika Frank-Valtera Štajnmajera na ceremoniji postavljanja novog ministra pravde.

Merkel su ponudili čašu vode koju je odbila.

AP prenosi da je posle pola sata Merkel stigla u parlament i da je izgledala dobro.

Pre 10 dana skoro ista scena odigrala se dok je Merkel dočekivala ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog.

Merkel je stajala pored Zelenskog na suncu dok je vojni bend svirao himne Nemačke i Ukrajine kada je počela da se trese.

Posle intoniranja himne, delovala je bolje.

„Popila sam bar tri čaše vode, koje su mi očigledno bile potrebne, i sada mi je veoma dobro“, rekla je tada Merkel.

(Tanjug)

4 komentara
 1. Adolf

  „Kuru je retka i fatalna bolest nervnog sistema. Njena najveća nadmoćnost se dogodila tokom pedesetih i šezdesetih godina prošlog veka, među narodima u planinama Nove Gvineje. Ljudi su se zarazili ovom bolešću izvođenjem kanibalizma na leševima tokom pogrebnih rituala. Reč kuru znači “drhtati” ili “drhtati od straha”. Simptomi bolesti uključuju trzanje mišića i gubitak koordinacije. Drugi simptomi uključuju poteškoće u hodanju, nevoljne pokrete, promene u ponašanju i raspoloženju, demenciju i teškoće u ishrani. Ovo drugo može izazvati neuhranjenost. Za Kuru nema poznatog leka.“

 2. bambi

  Budite parlamentarni prema zeni i nemojte da je prozivate. Zena ocigledno ima redak ali veoma progresivan sindrom Serbianicus nevinus civilus bombicus.

  1. Anonimni

   Mnogo je slatka!

 3. AA ( americki alah)

  to trump primenjuje vudu vradzbine na njoj

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike