U trendu

Stravičan snimak iz Kine nakon ubistva sedam srednjoškolaca

Mladić u Kini napao je nožem i ubio sedam srednjoškolaca, a povredio njih 19. Napadač ih je sačekao posle škole u gradu Julin, u severozapadnoj kineskoj provinciji. Napadač je uhvaćen, a povređena deca su zbrinuta.

Knife-wielding man kills seven students, injures 19 in NW China

A knife-wielding man killed seven middle school students and injured 19 others as they returned home after school in Yulin City in northwestern China’s Shaanxi Province on Friday. The suspect was detained and the injured children are receiving treatment, according to the local authority of Mizhi County.For more: https://news.cgtn.com/news/3d3d774d354d544d77457a6333566d54/share.html

Gepostet von CGTN am Freitag, 27. April 2018

Na internetu se ubrzo pojavio i stravičan snimak povređenih koje iznose policajci, a na putu se vide i leševi ubijenih učenika. Dok napadača policajci vode ulicom, prilazi jedna žena koja stoji sa strane i udara napadača u stomak.

Napadač, koji ima manje od 18 godina, živi u ovom kraju i navodno je napustio školu u kojoj je napao učenike. Izvor iz policije navodi da je on „hteo da se osveti školi i društvu“.

Većina žrtava su učenice, koje nisu uspele dovoljno brzo da pobegnu od napadača.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar