U trendu

Stravična smrt: U utrobi pitona pronali nestalog meštanina (uznemirujuć video)

Nakon što je nestao s plantaže palmi na indonežanskom ostrvu Sulavesi, Akbara Salubira (25) su krenuli da traže prijatelji, a epilog ove potrage šokirao je ceo svet, prenose inostrani mediji

https://www.youtube.com/watch?v=OusjRi-vwlY

Akbarovo beživotno telo pronađeno je unutar sedam metara dugog pitona i to u bašti njegove kuće nakon što je životinja rasporena.

Na fotografijama koje su se pojavile u javnosti, može da se vidi telo nesrećnog mladića koje je izvađeno iz utrobe zmije nakon što joj je skinuta koža.

– Akbar je pronađen u bašti. Krenuo je da radi na plantaži, ali pošto se nije vratio kući, organizovana je potraga – rekao je komšija nesrećnog muškarca.

Munu, Akbarova supruga, nije bila kod kuće kada su pronašli telo, a šta se desilo njenom mužu saznala je nakon što je pogledala potresne fotografije.

– Neki ljudi su začuli krike u noći pre nego što je Akbar pronađen. Kada je zmija uhvaćena uz njenih usta su virile njegove čizme. Nakon što su rasekli zmiju u njoj su pronašli mrtvog mladića – izjavio je Sulabiro Junaidi, sekretar sela, prenosi Dejli mejl.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.