Svi pričaju o Makronovoj ženi, a ovo su njene kćerke (foto)

Predsednik Francuske Emanuel Makron ima 39 godina, a njegova supruga Brižit je od njega starija 25 godina. Kada su se upoznali on je bio učenik. Već sa 16 godina rekao joj je da će je oženiti. To je priča koju svi već znaju ali manje je poznata činjenica da Brižit ima troje dece i čak sedmoro unučadi.

Brižit je pre veze sa Makronom bila u braku sa bankarom Andre-Luisom Auziereom, sa kojim ima troje dece, sina Sebastijena (41) i dve kćerke Lorens (40) i Tifain (33), piše Voici.fr.

Bankar je istinu saznao nakon što su ga komšije upozorile da mladi Makron stalno navraća u njihovu kuću. Odmah se iselio iz porodičnog doma. Izgubio je veze, ugled i novac. Par se rastao 2006. godine, a naredne godine su se Makron i Brižit venčali.

Sebastijen je studirao u nacionalnoj školi za statistiku i analizu informacija. Radio je u institutu u Parizu, a trenutno radi u globalnoj kompaniji Kantar Health. Oženjen je i on i supruga imaju dvoje dece. Lorens je Makronovo godište i zajedno su išli u srednju školu.

Jednom je o Makronu rekla: „U mom razredu je budala koja zna sve o svemu“. Ona je danas kardiolog, a ima troje dece. Tifain je studirala pravo. I ona kao i njen brat i sestra su se angažovali u Makronovoj kampanji. Tifain Makrona najviše hvali. Ona je majka dvoje dece.

Makron o deci svoje supruge i njenim unucima uvek govori sa puno ljubavi. Kaže kako su on i Brižit odlučili da neće imati svoju decu i smatra da taj izbor nije bio sebičan.

– Ne trebaju mi biološka deca i unuci da bih im pružio više ljubavi nego što trenutno dajem ovoj deci. Naša porodica je moja baza i moja stena – rekao je Makron.

3 komentara
  1. Viktor Rotmiler

    Nemam pravo o nikome da donosim sud.Mogu samo reci,da citav „slucaj“ Makron,veoma neobican i decentan.Iz svoje vizure,mogu reci,da NIKADA ni pod kakvim uslovima,ne bih prihvatio ni slicnu,a kamoli istu situaciju u kojoj se nasao Msje.Makron.Mislim ipak.da ce u buducnosti,i sam zazaliti da mladoscu,koju nije na adekvatan nacin,iskoristio.Ali…svima nama,ma sta u zivotu uradili…jedno kajanje,ne gine..

  2. mmm

    ka @bambi: zašto?šta tačno ovde tebe ugrožava?I daj prvo nam predstavi svoje savršenstvo,ili ćemo saznati o tebi u rubrici crna hronika porodično nasilje

  3. bambi

    Da ti se zgadi zivot.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike