Teroristička serija posledica “neodgovorne politike”

Lider Slobodarske partije Austrije (FPO) Hajnc – Kristijan Štrahe ocenio je danas da je brutalna serija terorističkih napada posledica “neodgovorne politike” prema izbeglicama.

“Nižu se stravični islamistički teroristički i suludi akti širom Evrope. To je posledica potpuno neodgovorne politike imigracije i dobrodošlice”, napisao je Štrahe na svom fejsbuk profilu.

Lider FPO je i ranije ukazivao da je politika neograničenog prijema migranata tokom izbegličke krize neodgovorna, jer sa izbeglicama u zemlju dolaze i teroristi.

On je s tim u vezi zatražio potpunu obustavu prijema izbeglica.

U proteklih par meseci Austrija je bila suočena sa nasilničkim ponašanjem pridošlih tražilaca azila, ali ne i sa terorističkim napadima.

Naime, učestali su, kako navode mediji, seksualni napadi izbeglica na žene, ali i drugi oblici nasilja.

(Tanjug)

2 komentara

  • goran manic

    Gospodari Zapada šalju svoje armije ga ubijaju običan narod na Bliskom istoku. Gospodari Istoka šalju svoje armije da ubijaju običan narod na Zapadu. Gospodari sede u istim palatama. Narod umire.

  • sasa

    Faludza je oslobodjena kao i mnogi gradovi tako da razlog za azil vise ne postoji. Izbglice-migranti ne treba vise da se zadrzavaju u Evropi. Vreme je da grade svoje drzave.

Ostavite komentar