najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Tramp: Amerika rizikuje da izgubi nezavisnost

Republikanski kandidat za predsednika SAD Donald Tramp izjavio je danas da će 2017. godina, ako on ne pobedi na predsedničkim izborima u novembru, “ostati upamćena kao godina u kojoj je Amerika izgubila svoju nezavisnost”.

On je danas u porukama koje je postavio na Tviteru poručio da će “isušiti močvaru korumpiranog Vašingtona”.

Tramp je to izjavio dan pošto je govorio o planovima etičkog reformisanja svoje buduće vlade koji uključuju pooštravanje ograničenja za bivše članove Kongresa i zvaničnike Bele kuće da rade kao lobisti.

On je više puta pozvao Amerikance da povrate svoju nezavisnost i doveo je svoju kandidaturu u vezu s Bregzitom, a u nekoliko navrata je ponovio da će predsednički izbori biti “namešteni” u korist njegove demokratske rivalke Hilari Klinton. 

(Beta)

1 komentar
  1. Radoslav Radović

    Amerika je izgubila svoju nezavisnost zvanicno poslije smrti D.F. Kenedija.Tada je ubijen jer nije unistio svijet.Sada traze predsjednika i otprilike su je i nasli koja ce to sa zadovoljstvom uraditi, jer oni koji je podrzavaju kazu da ima m.uda , a za mozak nije vazno.Njima podavno ne funkcionisu ni m.uda ni mozak, jer covjeku( nikako zeni) trebaju i m.uda i mozak i zena puna tople beskrajne ljubavi i ljepote,da prave djecu i da se raduju zivotu u sreci i blagostanju, koje nam je svima Bog( ne sotona) dao, a ne bombe mine rakete da ruse sto normalan svijet gradi i stvara.Hvalili su se kako ce na Mjesecu graditi baze i da odetle gadjaju zemlju.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike