Tramp izazvao Klintonovu da se testiraju na drogu

Republikanski kandidat za predsednika SAD optužio je svoju demokratsku rivalku Hilari Klinton da je tokom njihove poslednje televizijske debate bila „na nečemu“ i rekao da bi pre sledeće debate trebalo oboje da se testiraju na drogu.

Foto: Beta

Foto: Beta

Tramp je na skupu u Nju Hempširu optužio Klintonovu da je na početku poslednje debate bila „sva u spidu“, ali je na kraju „jedva uspela da dođe do svog automobila“, preneo je britanski Bi-Bi-Si, koji dodaje da američki milijarder nije pružio nijedan dokaz za svoje navode.

Ti komentari Trampa su usledili nakon što je prošle nedelje objavljen video snimak u kojem na vulgaran način komentariše žene, posle čega je usledio niz optužbi za seksualno uznemiravanje.

Najnovije ankete pokazuju da Tramp zaostaje za Klintonovom u nekim od ključnih saveznih država, ali uprkos tome uspeva da na svojim predizbornim skupovima privuče na hiljade ljudi, kao i da obezbedi novčana sredstva od donatora za svoju kampanju.

Tramp sve češće usmerava lične napade ka Hilari Klinton, ocenjuje Bi-Bi-Si i navodi da joj je dao nadimak „pokvarena Hilari“, da je rekao da će je poslati u zatvor ako bude izabran za predsednika, rekao je da ona nema izdržljivost potrebnu za taj posao, a sad ju je optužio i da se drogira.

(Tanjug)

Ostavite komentar

Ostavite komentar