U trendu

Tramp o Oskarima: Fijasko zbog bavljenja politikom umesto nagradama

Američki presednik Donald Tramp izjavio je da je do zabune u završnici dodele Oskara došlo zbog toga što su se holivudske zvezde koje se protive njegovoj politici, umesto programom ceremonije suviše bavile politikom.

„Toliko su bili fokusirani na politiku da su im stvari na kraju izmakle kontroli“, rekao je predsednik SAD za konzervativni sajt Brajtbart (Breitbart).

Neprijatan dogadjaj, jedan od retkih takvih momenata u istoriji Oskara, obeležio je ovogodišnju ceremoniju dodele američke filmske nagrade, kada je „La La Land“ pogrešno proglašen za najbolji film.

Greška je ubrzo ispravljena i nagrada je uručena pravom dobitniku, filmu „Moonlight“, ali ekipa mjuzikla „La La Land“ već je bila izašla na scenu i primala čestitke.

„Bilo je žalosno… Nije baš bilo glamurozno veče. Odlazio sam na Oskare. Nedostajalo je (u nedelju) ono nešto posebno i žalosno je bilo da se onako završi“, rekao je Tramp.

Američki predsednik je u nedelju uveče, kada je održana ceremonija Oskara, primio 46 guvernera na svečanoj večeri u Beloj kući, prvom velikom društvenom dogadjaju njegove administracije.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar