U trendu

Tramp pobesneo zbog snimka ismevanja i ovako se osvetio svetskim liderima

Donald Tramp otkazao je završnu konferenciju za štampu na samitu NATO-a u Londonu, nakon što se na internetu pojavio video-snimak na kome se Emanuel Makron, Džastin Trudo i Boris Džonson rugaju američkom predsedniku.

Tramp je objavio na svom profilu na Tviteru da se vraća u Vašington i da neće održati završnu konferenciju na samitu, naglasivši da je već učinio „toliko toga u protekla dva dana“.

Prethodno je objavljen video-snimak na kom je zabeleženo kako čelnici nekih od najvažnijih američkih saveznica ogovaraju i ismevaju Donalda Trampa.

Video-snimak je nastao na prijemu u Bakingemskoj palati kod kraljice Elizabete Druge i njenog naslednika, princa Čarlsa.

Na njemu se mogu videti holandski premijer Mark Rute, kanadski premijer Džastin Trudo, britanski premijer Boris Džonson i francuski predsednik Emanuel Makron kako stojeći u krugu razgovaraju uz čašicu.

Nakon objavljivanja snimka, Tramp je izjavio za kanadskog premijera da je dvoličan, iako se, kaže, činilo da je „fin momak“.

„On je dvoličan. Izgledao mi je kao fin momak, ali iskreno da vam kažem, kada sam ga prozvao zbog činjenice da ne izdvaja dva odsto za odbranu, vidim da nije bio srećan zbog toga. On ne daje dva odsto, a trebalo bi. Kanada ima novac“, rekao je Tramp.

(Sputnjik)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.