U trendu

Tramp u Pekingu kao na ekskurziji: Sjajno se provodim (video)

Američki predsednik Donald Tramp boravi u zvaničnoj poseti Kini, gde mu je priređena svečana ceremonija dočeka na visokom nivou i gde se, kako je rekao, „sjajno provodi“.

Nakon što je zajedno sa prvom damom Melanijom Tramp prisustvovao plesnom performansu u tradicionalnim kineskim kimonima, priređenom u njihovu čast, Tramp je rekao da se odlično provodi, prenosi AP.

Njima su se pridružili kineski predsednik Si Đinping sa svojom suprugom Peng Lijuan, državni sekretar SAD Reks Tilerson i američki ambasador u Kini Teri Brandstad.

Kako agencija navodi, plesni performans je deo velike dobrodošlice koju je Si isplanirao za Trampa, a koja će trajati do sutra.

Nakon tog performansa mladi su uzvikivali „Dobro došao u Kinu! Volim te“

https://www.youtube.com/watch?v=zd1s4l6kGko

Tramp i Si su zajedno sa suprugama prošli kroz kapiju Nebeskog mira i odatle posmatrali unutrašjost Zabranjenog grada koji je okružen zidom širokim deset metara i 50 metara širokim šancem.

Svi su nosili ogrtače kako im ne bi bilo hladno, a nakon što im je vodić ispričao o mestu na kom su se nalazili, oni su se uputili dalje stepenicama u dvorište zabranjenog grada.

Kako su mediji izvestili, Tramp i Melanija su sa kineskim predsednikom i njegovom suprugom stigli da popiju i popodnevni čaj u Carskoj palati u Zabranjenom gradu.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.