najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Trampov skup se pretvorio u naguravanje sa latino studentima

Skup u sklopu kampanje američkog milijardera Donalda Trampa za mesto kandidata Republikanske stranke na predstojećim predsedničkim izborima obeležile su vika i guranje između Trampovih pristalica i demonstranata – studenata latinoameričkog porekla.

Više desetina studenata pokušalo je da prekine Trampa, kada je počeo da drži govor na skupu u Ričmondu u američkoj državi Virdžinija, vičući “Mi nigde ne idemo” i “Rešite se Trampa”, prenela je agencija AFP.

Trampove pristalice su tada otele natpise koje su nosili demonstranti i počelo je međusobno naguravanje, što je trajalo nekoliko minuta.

“Vratite se tamo odakle ste došli”, uzviknuo je jedan pristalica kontroverznog američkog milijardera, da bi mi protivnik uzvratio psovkom. U drugom incidentu, učesnik skupa je pljunuo demonstranta u lice.

Tramp je nastavio govor, a kasnije je rekao izveštaču AFP-a da nije video da je bilo ikakvih većih sukoba.

Studenti demonstranti, koji pohađaju “Univerzitet Virdžinija Komonvelt” u Ričmondu, izjavili su da su hteli da izazovu Trampa po pitanju njegovih stavova o imigraciji.

Tramp je ranije obećao da će, ukoliko bude izabran na mesto predsednika SAD, proterati imigrante koji u toj zemlji borave ilegalno i da će izgraditi ogradu na granici sa Meksikom.

(Tanjug)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike