U trendu

Trampova supruga: Tramp je veliki lider, vredan, pametan

Supruga Donalda Trampa Melanija nazvala je potencijalnog republikanskog predsedničkog kandidata „velikim liderom“ u njenom političkom debiju na predizbornom mitingu u Milvokiju.

AFP navodi da Tramp u Viskonsinu zaostaje u anketama za glavnim republikanskim rivalom Tedom Kruzom uoči današnjih unutarstranačkih izbora u toj američkoj saveznoj državi. Melanija će aktivno pratiti supruga na nekoliko mitinga i pokušati da mu pomogne u dizanju rejtinga.

„Veoma sam ponosna na njega. On je vredan. On je nežan. On ima veliko srce. On je žilav. On je pametan“, rekla je 46-godišnja bivša slovenačka manekenka sa kojom Tramp ima 10-godišnjeg sina Barona.

Melanija Tramp je rekla da milijarderu „nije bitno ko ste, muškarac ili žena, on se prema svima odnosi jednako“.

„Kao što možda već znate, kada ga napadnete, on će vas uzvratiti deset puta jače“, rekla je Tranpova supruga.

Melanija Tramp se do sada držala po strani tokom kampanje, iako je izlazila na podijum i držala govore kada bi je suprug pozvao.

Ona je nedavno bila u centru prepucavanja između Trampa i Kruza nakon što je organizacija koja podržava Kruza prikazala obnaženu fotografiju bivše manekenke slovenačkog porekla. Tramp je reagovao tako što je na društvenim mrežama šerovao neprijatnu sliku Kruzove supruge Hajdi, upoređujući je tako sa lepom Melanijom.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar